Reparaties

Vooraf zicht op werkzaamheden en kosten dus geen verrassingen achteraf!

Bij De Witte Garage kunt u terecht voor allerlei reparaties en werkzaamheden aan uw voertuig. Wij gebruiken uitsluitend producten van A-merken voor het onderhoud en reparatie van uw voertuig.

Of het nu gaat om versleten remmen, een kapotte uitlaat, een zwakke accu … soms blijkt tijdens een onderhoudsbeurt of controle dat uw voertuig gerepareerd moet worden, dat er onderdelen moeten worden vervangen of wellicht heeft u zelf een mankement ontdekt. Wij helpen u graag snel weer op weg en informeren u altijd vooraf over de werkzaamheden en de kosten. Nadat de reparatiewerkzaamheden door ons zijn uitgevoerd worden de oude onderdelen altijd bewaard. U krijgt altijd de gelegenheid om de vervangen onderdelen te bekijken en onze monteurs geven u graag uitleg hierover.

Naast de veel voorkomende werkzaamheden zoals het vervangen van banden, dynamo’s, accu’s, uitlaten en dergelijke, kunt u ook bij (zeer) grote reparaties bij ons terecht. Hierbij moet u denken aan het laten reviseren van een (automatische) versnellingsbak tot het vervangen van een complete motor.

Voor reparaties bent u bij De Witte Garage in Elst aan het juiste adres.